Onze Tarieven & Beschikbaarheid

 

Gastouderopvang de Maten werkt met een helder tarief van €6,35 per uur. U betaalt uiteraard alleen de uren die u afneemt en de kosten voor het gastouderbureau. Wij werken met contracten voor vaste uren. Om te voorkomen dat u bij afwezigheid voor niets betaald dient u een maand van te voren uw vrije dagen aan te geven. Bij ziekte van de gastouder hoeft u uiteraard ook niet te betalen.

In onze uurprijs zitten alle zaken inbegrepen die u mag verwachten van een goede opvang zoals eten (fruit, brood etc.), drinken (limonade, melk etc) , billendoekjes en dergelijke. Alleen als u specifieke wensen heeft voor wat betreft merken, flesjes, flesvoeding en luiers etc. vragen wij u deze aan ons ter beschikking te stellen.

De leeftijd van kinderen die wij opvangen is 0 tot 4 jaar. Dit is in combinatie met de leeftijd van onze eigen kinderen een goede mix.

 

De voordelen:

    • Een helder uurtarief.
    • U betaalt alleen wat u afneemt.
    • Halen en brengen wanneer het u uitkomt.
    • Niet doorbetalen bij vakantie en ziekte. (mits bij tijdige afmelding)

 

U kunt op de volgende dagen bij ons terecht?

 

Maandag        7.00 tot 17.30

Dinsdag          7.00 tot 17.30

Woensdag      7.00 tot 17.30

Donderdag     7.00 tot 17.30

 

Meld je aan?

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

Als u na het lezen van mijn website nog vragen heeft of u wilt graag een kennismakingsgesprek dan kunt u heel gemakkelijk contact met mij zoeken via de website of telefonisch.

Stel u bent nieuwsgierig geworden dan maken we geheel vrijblijvend een afspraak en zullen we een kennismakingsgesprek hebben. Tijdens dit kennismakingsgesprek geeft u uw wensen aan en zullen we samen kijken naar passende opvang. Tijdens het gesprek kunt u even rustig rond kijken in ons huis, de tuin en alle andere voorzieningen.

Mocht dit gesprek positief uit vallen dan geeft u aan opvang te willen voor uw kind bij gastouder de Maten. Wij zijn aangesloten bij gastouderbureau FIJN. Er volgt een gesprek samen met een bemiddelingsmedewerker van gastouderbureau FIJN en dan worden de afspraken die er gemaakt zijn vastgelegd en kan de opvang van start gaan.

Het gastouderbureau zal minimaal 3 keer per jaar een bezoek brengen bij de gastouder en minimaal 1 keer per jaar contact met u opnemen als vraagouder.

Meld je aan?